Alta Natura Deter Day Detergente Intimo PH 4.5 * 200ML

Alta Natura Deter Day Detergente Intimo PH 4.5 * 200ML

Lekë 1,550.00
Title:  
Larës për zonën intime.

200 ml

Larës për zonën intime:

  • Këshillohet shumë për femrat që frekuentojnë pishinat dhe palestrat, si dhe për ato që përdorin kontraceptivë.
  • Hidratues.
  • Rrit mbrojtjen ndaj sulmeve bakteriale dhe mykotike.
  • Shumë I dobishëm në rast të çrregullimeve menstruale dhe acarimeve vaginale.

Vetitë e përbërësve:

Deter day për femra është ideal për përdorim të përditshëm për ruajtjen e ph 4.5 në zonat intime. Gjatë ciklit menstrual dhe shtatëzanisë, ruajtja e ph në vlerën rreth 4 ndihmon në parandalimin e përhapjes së florës bakteriale patogjene me origjinë nga zona të tjera.


Lani zonën intime çdo ditë duke aplikuar një sasi të produktit (1 ose 2 pompa) në fillim në pëllëmbën e dorës dhe më pas në zonën intime.