Brushworks Natural Satin Scrunchies

Lekë 900.00
Title:  
Thuaj lamtumirë aksesorëve të mërzitshëm dhe të dëmshëm të flokëve dhe thuaju përshëndetje Brushworks Natural Satin Scrunchies!

-

Thuaj lamtumirë aksesorëve të mërzitshëm dhe të dëmshëm të flokëve dhe thuaju përshëndetje Brushworks Natural Satin Scrunchies! 

Këto katër pako skrunchies janë më shumë se thjesht një deklaratë mode, ato janë një përzierje luksi dhe kujdesi për flokët tuaj. 

Të bëra nga saten me cilësi të lartë, këto skrunch ofrojnë përfitime mbrojtëse për flokët tuaj, ndërsa i japin një prekje elegance pamjes suaj të përditshme. 

Ato janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme, duke siguruar që të qëndrojnë në formë të shkëlqyer edhe me përdorim të përditshëm. Këto skrunchies mund t'i vishni të qetë për periudha të gjata pa asnjë shqetësim. 

Për më tepër, me dizajnin e tyre të gjithanshëm dhe gamën neutrale të ngjyrave, këto scrunches plotësojnë çdo veshje apo rast. Pavarësisht nëse keni flokë të trashë apo të hollë, Brushworks Natural Satin Scrunchies do t'i mbajë flokët tuaj në vend me një shtrëngim të butë, duke ofruar një përvojë të rehatshme dhe pa pengesa.

Shiko edhe