Chicco anti-mosquito portable ultrasound device

Chicco Anti-Mosquito Portable Ultrasound Device

Lekë 1,630.00
Title:  
Pajisje e lëvizhshme kundër mushkonjave me ultrasound.

Kjo pajisje kundër mushkonjave operon me teknologji ultratingujsh që bezdisin mushkonjat, por pa shkaktuar ndonjë efekt të padëshirueshëm te njerëzit.
Veçanërisht i përshtatshëm për ambientet e jashtme, është i pajisur me një kapëse praktike që do të ngjitet në karrocën ose karrocën.
Punon me një bateri alkaline 1.5 V dhe ka një kohëzgjatje prej afërsisht 100 orë.

Shiko edhe