Childs Farm Baby Oil Organic Coconut *75 ML

Childs Farm Baby Oil Organic Coconut *75 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Vaj masazhi me bazë vaj kokosi, i përshtatshëm për foshnjat me lëkurë të ndjeshme.

75 ml

Vaj masazh me bazë vaj kokosi, i përshtatshëm për foshnjat me lëkurë të ndjeshme dhe me lëkurë të prirur ndaj ekzemës.

  • Masazhoni në të gjithë trupin e foshnjave për ta hidratuar, e lë lëkurën të lëmuar, të hidratuar dhe pa acarim.Spërkateni një sasi në njërën dorë, ngroheni midis pëllëmbëve dhe më pas filloni masazhin.
Përdoreni në lëkurë të thatë sipas nevojës.

Shiko edhe