Durex Mutual Pleasure * 3

Durex Mutual Pleasure * 3

Lekë 200.00
Title:  
Prezervativ.

3 copë

Durex Mutual Pleasure përmbajnë lubrifikant Performa™ për të ndihmuar në vonimin e orgazmës së tij dhe duke ndihmuar që seksi të zgjasë më gjatë.

  • E bërë me lubrifikant silikoni Performa™ përmban benzokainë 5%, një anestetik lokal për ta ndihmuar atë të zgjasë më gjatë;
  • Prezervativë me formë të lëmuar, të lehtë për t'u përdorur;
  • Cilësia Durex: 100% e testuar në mënyrë elektronike me 5 teste të tjera të cilësisë të kryera në çdo grup.

-

Shiko edhe