Ebbe AD2 Atopic Dermatitis Cream * 100 ML

Ebbe AD2 Atopic Dermatitis Cream * 100 ML

Lekë 2,400.00
Title:  
Krem trajtues i dermatitit atopik.

100 ml

Ebbe AD2 Atopic Dermatitis Cream është një krem për trajtimin e dermatitit atopik.

  • Formula e tij me Ujë Deti dhe me më shumë se 75 minerale, përforcon efektin e barrierës dhe përshpejton procesin natyral të riparimit të lëkurës.
  • Teksturë e lehtë me përthithje të shpejtë, e përshtatshme për fëmijë dhe të rritur.

Këshillohet të përdoret 2-3 herë në ditë në zonën e prekur.

Shiko edhe