Lycia Perfect Touch Bleaching Body Cream

Lycia Perfect Touch Bleaching Body Cream

Lekë 650.00
Title:  
Krem me efekt zbardhues për trupin.

40 ml + 20 ml

Kremi zbardhues Perfect Touch, falë veprimit të tij oksigjenues, garanton zbardhje të shpejtë dhe të sigurt.

  • Formulë e testuar dermatologjikisht me një parfum të këndshëm.
  • Kutia përmban një kontenitor të përshtatshme dhe spatulën për përzierjen optimale, aplikimin dhe heqjen e shpejtë të produktit.

Lëreni kremin të veprojë për 10 minuta. Shpëlajeni mirë pas përdorimit. Ndiqni me kujdes udhëzimet për përdorim.

Shiko edhe