Natracare Organic Cotton Maternity Pads * 10

Lekë 600.00
Title:  
Lines për përdorim pas lindjes.

Kuti me 10 Lines

Natracare Maternity Pads janë të përbëra nga material i butë prej pambuku organik të çertifikuar.
Linesat janë tepër të gjatë, të gjerë dhe të mbushur me rehati për të dhënë mbrojtje të sigurt gjatë humbjes natyrore të gjakut pas lindjes.
Ndihmojnë në përkujdesin e lëkurës tepër të ndjeshme të paslindjes, pa shkaktuar irritim dhe skuqje.

  • Material i butë prej pambuku organik
  • Pa plastikë
  • Përbërës pa OMGJ
  • Pa parfum apo ngjyrues
  • Pa përmbajtje klori
  • Të biodegradueshme
  • Të përshtatshme për lëkura të ndjeshme

-

Shiko edhe