Neostrata Resurface High Potency Cream 30 GR

Lekë 7,100.00
Title:  
Krem me veprim eksfoliues dhe anti-rrudhë për lëkura të maturuara.

30 gram

Krem hidratues i fuqishëm me përmbajtje të Acidit Glikolik, Acidit Laktobionik dhe Vitaminës E, i formuluar për të eksfoliuar, hidratuar dhe për të bërë të mundur rigjenerimin e lëkurës së fytyrës dhe qafës.
• Hidraton lëkurën dhe mbron ndaj faktorëve të jashtëm.
• Riparon lëkurën e dëmtuar nga ekspozimi kundrejt rrezeve ultra-violet (UV).
• Redukton pamjen e rrudhave të imta, ekzistuese dhe diskolorimin e lëkurës.

Rezultati: një lëkurë e butë, e pastër, më e ndritshme, më e tonifikuar dhe më e shëndetshme.

• I përshtatshëm për personat që kanë përdorur më parë Alfa Hidroksi Acide (AHA).
• Pa aromë, jo-yndyror dhe jo komedogjenik.
• Ideal për lëkura të thata, të maturuara dhe të foto-pigmentuara.
• Nuk rekomandohet për lëkura të ndjeshme.
Aplikojeni një herë në ditë (në darkë) pas pastrimit të lëkurës.

Kujdes: Ky produkt përmban Alfa Hidroksi Acide (AHA) që mund të rrisin ndjeshmërinë e lëkurës tuaj ndaj diellit.

Shiko edhe