Now Lavender Almond Massage Oil * 473 ML

Now Lavender Almond Massage Oil * 473 ML

Lekë 2,670.00
Title:  
Një kombinim mes vajit masazhues të livandos dhe bajameve.

473 ml

Now Lavender Almond Massage Oil kombinon vajin organik të Livandës dhe Vajin natyral të Bajames për të krijuar një kombinim luksoz që qetëson dhe relakson. 

Me vitaminat A, D & E të përfshira për të ushqyer lëkurën, ky vaj masazhues është një produkt kozmetik dhe kujdesi personal shumë i gjithanshëm që nuk do të bllokojë poret dhe do t'i lërë lëkurës një ndjesi të freskët dhe të gjallëruar. 

Kjo përzierje vepron si një hidratues natyral i trupit.

Për një masazh qetësues ose hidratues ditor, thjesht masazhoni 3-5 pika vaji në zonat e dëshiruara të lëkurës sipas nevojës.

Shiko edhe