Pampers Aqua Pure Wipes * 48 Copë

Pampers Aqua Pure Wipes * 48 Copë

Lekë 300.00
Title:  
Letra të lagura, pastruese për lëkurën delikate të bebeve dhe fëmijëve.

48 copë

Pampers Aqua Pure Wipes janë peceta me 99% Ujë të Pastër për një formulë sa më të thjeshtë.

  • Përfshin 1% pastrues të testuar dermatologjikisht dhe përbërës për ruajtjen e Ph në vlera normale për të mbrojtur lëkurën delikate të foshnjës
  • Pa alkool, ngjyrues artificialë, parabene dhe aroma.
  • Pa etanol ose alkool tharës.
  • Të përbëra nga Pambuk të Cilësisë së Lartë për një pastrim të butë dhe delikat.
  • Mjaftueshëm të buta për fytyrën, duart, trupin si edhe zonën intime.


Këshillohet përdorimi i pecetave të lagura për fytyrën, duart dhe trupin e bebeve dhe fëmijëve.

Shiko edhe