Persen 100 MG * 40

Persen 100 MG * 40

Lekë 405.00
Title:  
Medikament bimor me efekt të lehtë qetësues.

40 tableta 100 mg

Persen është medikament bimor me efekt të lehte qetësues. 

Rrënjet e Valerianës kanë efekt qetesues.

Qetësojne shenjat e nervozizmit, axhitimit dhe gjithashtu ndihmon në kthimin e gjumit normal.
Gjethet e melises kanë veprim qetësues dhe karminativ dhe shtojne akoma më shume efektin qetesues.

Gjethet e menderzes gjithashtu në bashkeveprim me valerianen përforcojne efektin relaksues.


Keshillohet te perdoret ne te rritur dhe femije mbi 12 vjec.
Ne rastet e axhitimit merren 2-3 tableta Persen 2-3 here ne dite. 

Ndersa ne rastet e pagjumesise merren 2-3 tableta 1 ore para gjumit.
Shiko edhe