Phytocolor 6ac dark copper mahogany blonde

Phytocolor 6ac dark copper mahogany blonde

Lekë 1,640.00
Title:  
Ngjyrues për flokë.

Phytocolor është një ngjyrues më bazë bimore flokësh.
Me anë te pigmenteve te bimeve ngjyros, ushqen dhe shkëlqen flokun tuaj.
Përmbajtjen e kremit në tubet bashkojeni me shishen e pajisur me aplikator në të cilën është vendosur qumështi hollues.
Mbyllni shishen dhe tundeni mirë deni në homogjenizim të plotë.
Prisni majën e aplikatorit të shishes dhe filloni duke aplikuar produktin.

Aplikimi bëhët në flokë të thatë dhe jo të pastuar më parë.
Vendoseni produktin nga rrënjët e ndarë pjesë-pjesë dhe shpërndajeni masën nëpër të gjithë gjatësinë  e flokut.
Lihet të veprojë per rreth 30 minuta.
Shpëlahet me ujë të ngrohtë deri në pastrim të plotë.

Shiko edhe