Pic Intim Wash

Pic Intim Wash

Lekë 1,020.00
Title:  
Pompë për lavazh vaginal.

1 copë

Pic Intim Wash është një dush vaginal me një kanulë të ngurtë, që mund të përdoret për t'u kujdesur për higjenën tuaj personale me një larje të thjeshtë.

Thjesht shtoni tretësirën e lëngshme, për ta pastruar dhe freskuar zonën tuaj gjenitale, falë forcës së kanulës të drejtuar në kanalin vaginal.

Udhëzime përdorimi:

  • Mbushni pompën me solucionin pastrues.
  • Realizohet pastrimi duke ushtruar presion mbi pompë.
  • Pas përdorimit lahen të gjitha pjesët e përdorura.