PlayBoy Premium Classic * 3

PlayBoy Premium Classic * 3

Lekë 200.00
Title:  
Prezervativ.

-

PlayBoy Premium Classicj anë bërë nga lateks me cilësi premium dhe të lubrifikuar për rehati dhe ndjeshmëri. 

Çdo prezervativ i lubrifikuar i Playboy ka një gjerësi prej 54 mm dhe një fund rezervuari. 

Për sigurinë dhe cilësinë tuaj, çdo prezervativ testohet individualisht në mënyrë elektronike.

-

Shiko edhe