PlayBoy Premium Lubricated 3 N 1 * 3

PlayBoy Premium Lubricated 3 N 1 * 3

Lekë 200.00
Title:  
Prezervativ.

-

PlayBoy Premium Lubricated 3 N 1 janë bërë nga lateks me cilësi premium dhe të lubrifikuar për rehati dhe ndjeshmëri. 

Çdo prezervativ i lubrifikuar i Playboy 3in1 përmban një formë unike të krijuar për të stimuluar, si dhe qindra vijëzime të ngritura për kënaqësi ekstreme dhe një majë me shirita për stimulim të shtuar dhe ka një gjerësi prej 54 mm dhe një fund rezervuari. 

Për sigurinë dhe cilësinë tuaj, çdo prezervativ testohet individualisht në mënyrë elektronike.

-

Shiko edhe