PlayBoy Well Hung * 3

PlayBoy Well Hung * 3

Lekë 300.00
Title:  
Prezervativ.

-

Ky prezervativ ultra i sigurt, ultra i hollë është i testuar për forcën dhe cilësinë, duke tejkaluar standardet ndërkombëtare të cilësisë, duke ruajtur një hollësi për të rritur ndjeshmërinë dhe kënaqësinë për të dy partnerët. 

Forma klasike, maja e rezervuarit.

Duke kërkuar për të fuqizuar të dy partnerët: Respektoni partnerin(ët).

Prezervativët Playboy janë bërë nga prezervativë latex premium dhe një lubrifikant luksoz silikoni. 

Gjerësia: 60mm +/- 2mm, Vegan.

-

Shiko edhe