Power Health Herbomel Kids * 150 ML

Power Health Herbomel Kids * 150 ML

Lekë 1,170.00
Title:  
Shurup me bazë bimore për lehtësimin e kollës tek fëmijët.

150 ml

Herbomel Kids është një shurup i përbërë nga Zink dhe Vitaminë C në kombinim me Esktarkt Elderberry, Ivy, Althea dhe Kopër. Përveç kësaj, ai përmban Mjaltë të njohur për efektin e tij zbutës.

  • Zinku dhe Vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Elderberry është i njohur që nga koha e Hipokratit dhe Dioskoridit. Është raportuar se çaji i tij ishte shumë i dobishëm dhe i pasur me Vitamina si vitamina C.
  • Ivy, Rrënja Althea dhe Kopër janë bimë tradicionale dhe të vlerësuara veçanërisht në Greqi, ku janë përdorur që në kohët e lashta për efektin e tyre të dobishëm.

Merrni 5 ml (kupa matëse) deri në 3 herë në ditë.

Shiko edhe