Rvb lab age repair anti-wrinkle eye cream 15ml

Rvb lab Age Repair Anti-Wrinkle Eye Cream 15 ML

Lekë 4,560.00
Title:  
Trajtim perfeksionues për zonën përreth syve.

15 ML

Me OptiSmooth Technology karakterizuar nga
"efekti concealer", i jep syve menjëherë freskinë e munguar, duke reduktuar rrathët e errët dhe shenjat e lodhjes.
Ditë pas dite vepron në mikro-qarkullimin e konturit të syve dhe njëtrajtëson rrudhat, duke bërë të mundur që qeset dhe rrathët e syve të bëhen të padukshme.

Texturë elastike dhe shpejtësisht e absorbueshme.
Aplikoni produktin çdo ditë, në mëngjes dhe në darkë, përreth zonës së syve.

Shiko edhe