Rvb Lab Melia Eye Shadow Palette

Lekë 4,300.00
Title:  
Kjo gamë e ngjyrave me gjashtë nuanca është perfekte për të përmirësuar dhe definuar çdo pamje.

Rvb Lab Melia Eye Shadow Palette është paleta perfekte për të përmirësuar dhe përcaktuar çdo pamje

  • Përmban dy nuanca mat shumë të pigmentuara dhe katër nuanca perla për t'i shtuar një prekje shkëlqimi make up-it tuaj: rozë e nxehtë, ari meteor, jeshile myshk dhe shampanjë e ftohtë. Formula ultra të pigmentuara dhe me shkëlqim që japin rezultate intensive. Nuancat mat vijnë në kafe intensive të ftohtë dhe një gri rozë pëllumbi. 
  • Një formulë mat e ndërtueshme dhe e lehtë për t'u përzier. Nuancat e perlave përfshijnë: një ngjyrë ari meteor shumëngjyrësh me një teksturë të veçantë të formuluar tërësisht me shkëlqim dhe vajra të veçantë për një efekt intensiv ngjyrash. Pika platini të pezulluara. 
  • E gjelbër myshk me një teksturë shumë-dimensionale, efekt ekstra perlë, fitim intensiv. Ari rozë me një teksturë jashtëzakonisht ndjesore ultra-shkëlqyese dhe fitim intensiv. 
  • Shampanja e ftohtë ka një formulë veçanërisht ngjitëse dhe mund të përdoret vetëm ose si sipërme.

Lehtë për t'u aplikuar me gishta, jep një efekt 3D. 

Sugjerimet e make-up artistëve:

  • Për të krijuar një make-up natyral përhapeni në qëpallë me furçën n° 04.
  • Për të krijuar një make-up intens dhe të sofistikuar aplikoni furçën n° 03 pasi keni aplikuar më parë lapsin për sytë.

Shiko edhe