Rvb lab meso fill plumping anti-wrinkle mask

Rvb Lab Meso Fill Plumping Anti-Wrinkle Mask

Lekë 1,680.00 Lekë 2,100.00
Title:  
Maskë me veprim të dyfishtë : 1) mbush rrudhat fine, të thella dhe të dehidratuara. 2)përmirëson rrudhat e mimikës.

Rivendos vitalitetin dhe tonin ne vetem 10 minuta dhe lekura ndihet e tonifikuar 
dhe e plotesuar qe ne aplikimin e pare. 
Teknologjia FILL+BTX është e bazuar me një kombinim trajtimesh të
përdorura në mjekësine aestetike (filler+botulin), me një veprim të dyfishtë
anti-rrudhë :
1) Mbush (FILL) rrudhat fine, të instaluara dhe dehidratuara;
2) Njëtrajteson (BTX) rrudhat e mimikës dhe të eskspresionit.
1- Pastroni fytyrën.
2- Aplikoni maskën në anën e bardhë dhe ngjiteni mirë në lëkurë.
3- Lëreni përreth 10 minuta.
4- Hiqeni maskën.
5- Masazhoni lëkurën.

Shiko edhe