RVB LAB My Juicy Lips Creamy Lip Gloss

Lekë 1,642.50 Lekë 2,190.00
Nuanca:  

Konsistenca e një balsami me gjithë shkëlqimin e një shkëlqyesi.

-

Konsistenca e një balsami me gjithë shkëlqimin e një shkëlqyesi.

Lipgloss me shkëlqim kremoz me një teksturë jashtëzakonisht të shkrirë dhe ndjesore që shndërrohet nga e ngurtë në kremoze, duke u shkrirë menjëherë pas kontaktit me lëkurën. 

Buzët janë të veshura me një film mbështjellës dhe të butë. Formulë jo ngjitëse. Finishi me shkëlqim krijon volum optik, duke i bërë buzët të duken më të plota.

Shiko edhe