RVB LAB SUNBURN Bronzer- Multi Purpose Cream Face Stick

RVB LAB SUNBURN Bronzer- Multi Purpose Cream Face Stick

Lekë 1,717.50 Lekë 2,290.00
Title:  

Bronzer me teksturë kremoze dhe të butë, lehtësisht i aplikueshëm.

-

Bronzer me teksturë kremoze dhe të butë, lehtësisht i aplikueshëm. Përhapet në mënyrë perfekte në lëkurë, duke ju lejuar të rregulloni intensitetin e ngjyrës. 

Formati "stick" është ideal për teknikat e konturimit, i lehtë për t'u trajtuar, lejon aplikim të saktë në zonat e dëshiruara. 

Një nuancë neutrale për t'i dhënë dimension fytyrës, duke imituar hijet natyrale në mollëza, ballë, hundë, sy dhe buzë.

Shiko edhe