RVB LAB Volcano Blush- Multi Purpose Cream Face Stick

RVB LAB Volcano Blush- Multi Purpose Cream Face Stick

Lekë 1,717.50 Lekë 2,290.00
Title:  

Blush me teksturë kremoze, lehtësisht të aplikueshme.

-

Blush me teksturë kremoze, lehtësisht të aplikueshme. Përhapet në mënyrë perfekte në lëkurë, duke lejuar modifikimin e intensitetit të ngjyrës. E përkryer për pjesë të ndryshme të fytyrës: në mollëza, për të theksuar formën e tyre dhe për të shtuar dimensionalitetin; në qepallën e sipërme për një efekt grimi natyral por të sofistikuar; si një prekje e fundit në buzë, për të rritur ngjyrën e tyre. 

Ofrohet në një nuancë të gjallë pjeshke, perfekte edhe për lëkurën e nxirë.

Shiko edhe