Syalox Plus 300 MG * 20

Syalox Plus 300 MG * 20

Lekë 4,030.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

20 tableta

Syalox Plus 300 MG është një suplement ushqimor i përshtatshëm për njerëzit që vuajnë nga osteoartriti dhe dhimbja kyçeve. Ai përmban një kombinim unik të përbërësve me cilësi dhe sasi shumë të lartë, i cili është Acidi Hyaluronic & Boswelia. Kjo përbërje ndihmon përveç dhimbjes, në trajtimin e inflamacionit, ënjtjes dhe ngurtësimit.
Syalox 300 është në formë tabletash, të cilat janë unike. Ata kanë patentuar teknologjinë e veshjes së trefishtë, e cila siguron që përbërësit e tyre të arrijnë në vendin e veprimit të pandryshuara kimikisht.
Syalox® 300 Plus është i vetmi që përmban kombinimin e 300 mg Acid Hialuronik me peshë të lartë molekulare dhe 100 mg Boswellia me karakteristikat e mëposhtme:

  • Është produkt i një biosinteze laboratorike evropiane;
  • Ka një peshë molekulare> 2 cm dalton, e ngjashme me Acidin Hialuronik natyral që përmban trupin tonë;
  • Ka një sasi të mjaftueshme të Acidit Hialuronik 300μg për të arritur në kyçe i pandryshuar kimikisht;
  • Ka një pastërti të lartë prej 99% për të shmangur alergjitë dhe për të qenë i sigurt gjatë përdorimi;
  • Përmban 100 mg Boswellia, e cila, siç raportohet në literaturë, është preparat bimor anti-inflamator pa asnjë efekt anësor, siç janë barnat farmaceutike anti-inflamatore.

Rekomandohet 1 tabletë në ditë, mundësisht gjatë vakteve me shumë ujë.

Shiko edhe