Uriage Thermal Micellar Water Fragrance Free Intolerant  *250 ML

Uriage Thermal Micellar Water Fragrance Free Intolerant *250 ML

Lekë 1,320.00
Title:  
Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it,  për të gjithë llojet e lëkurës.

250 ml

Uji termal micellar është ideal për heqjen e make up-it, për të gjithë llojet e lëkurës.

Surfaktantët e butë jojonikë, të cilët formojnë micelet, veprojnë si magnet që kapin në mënyrë efektive make up-in dhe papastërtitë.

Heq make up-in dhe pastron

  • Ky ujë micellar heq butësisht të gjitha papastërtitë nga lëkura. Pa aromë, është formuluar posaçërisht për lëkurën më intolerante.

Qetëson

  • Pasuruar me glicerinë e cila ofron fuqinë e saj qetësuese dhe hidratuese.

Ruan nga tharja

  • Pasuruar me ujë termal hidratues.


Aplikoheni me një tampon dhe pastroni butësisht fytyrën, sytë dhe qafën pa e shpëlarë. Përfundoni duke aplikuar kujdesin tuaj të përditshëm.

Shiko edhe