HealthAid Zinc Citrate 100 MG * 100

HealthAid Zinc Citrate 100 MG * 100

Lekë 1,760.00 Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë zinku i rëndësishëm për shumë procese metabolike në organizmin tonë.

100 tableta 100 mg

Zinku është i përfshirë në një numër të madh të funksioneve biologjike.

  • Zinku ndihmon në ndarjen normale të qelizave, gjë që e bën atë veçanërisht të rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin gjatë shtatzënisë dhe fëmijërisë. Ai është i përfshirë në formimin dhe mineralizimin e kockave, duke ndihmuar në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të fortë.
  • Zinku gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në sintezën e kolagjenit dhe proteinave, funksionin seksual, pjellorinë, aktivitetin antioksidues dhe rritjen e imunitetit.

Për çfarë shërben zinku?
  • Kontribuar në funksionimin normal të imunitetit.
  • Kontribuonë në pjellori dhe riprodhim normal.
  • Thithjen normale të Vitaminës A.
  • Mbrojtja e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Mirëmbajtja e kockave, flokëve, lëkurës, shikimit dhe thonjve normalë.

Doza e rekomanduar për të rriturit është një tabletë çdo ditë me ushqim.

Shiko edhe