A-Derma Cytellium Lotion Assechante * 100 ML

A-Derma Cytellium Lotion Assechante * 100 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Locion përtharës për lëkurë të irrituar.

100 ml

A-Derma Cytellium Lotion Assechante është një locion tharës, i përpunuar për të qetësuar fytyrën dhe trupin e foshnjave, fëmijëve dhe të rriturve. Ky locion rekomandohet për lëkurat e irrituarara, të prirura për acarim: zona të lagura, palosje të lëkurës, pezmatim i lëkurës nga pelenat.

Efektet e këtij locioni vijnë falë veprimit të kombinuar të përbërësve të tij:

  • Oksid Zinku: tharës, është gjithashtu anti-irritues dhe antibakterial
  • Ekstrakti i Tërshërës Rhealba: qetësues, zbutës, mbrojtës

Formula e testuar nën kontrollin dermatologjik dhe pediatrik.


  • Tundeni mirë para përdorimit.
  • Aplikohet 2-3 herë në ditë në zonat e irrituara.

Shiko edhe