Aboca Colilen IBS * 60

Aboca Colilen IBS * 60

Lekë 3,180.00
Title:  
Suplement trajtues i sindromës së zorrës së irrituar dhe balancues i florës bakteriale intestinale.

60 kapsula

Colilen IBS është një produkt inovativ për trajtimin e sindromës së zorrës së irrituar, një gjendje që manifestohet me simptoma të shumta me intensitet të ndryshëm që ndryshojnë nga personi në person.

  • Kapsulat Colilen IBS veprojnë me anë të ActiMucin, një kompleks molekular i patentuar  i përbërë nga rrëshira, polisakaride dhe polifenole. 
  • ActiMucin ndërvepron me sipërfaqen e mukozës së zorrëve, me një mekanizëm fizik dhe mekanik, duke formuar një shtresë mbrojtëse që ruan mukozën nga kontakti me irrituesit.

  • Merrni 2 kapsula 3 herë në ditë, midis vakteve ose para ngrënies. 
  • Colilen IBS mund të përdoret gjithashtu në lidhje me trajtime të tjera simptomatike gjatë fazës akute të çrregullimeve intestinale.

Shiko edhe