Acty Patch Punti Neri kt * 8

Acty Patch Punti Neri kt * 8

Lekë 500.00
Title:  
Letra për heqjen e pikave të zeza në fytyrë.

-

Acty Patch jane letra, që ndihmojnë në eliminimin e papastërtive dhe pikave të zeza në fytyrë.
  • Në paketim janë 4 letra për hundën dhe 4 për mjekrën/ ballin.
  • Para vendosjes së letrës, fytyra duhet të jetë e pastruar dhe pasi të vendosen në lëkurë duhet të lagen me ujë në mënyrë që të aktivizohen.

Shiko edhe