Acyclostad Aciclovir Labial  5% * 2 GR

Acyclostad Aciclovir Labial 5% * 2 GR

Lekë 436.00
Title:  
Acyclostad krem për trajtimin e herpesit simplex, që shfaqet tek buzët.

2 gram

Acyclostad Labial krem përmban si lëndë vepruese Aciklovirin, i cili shërben në trajtimin e infeksioneve virale (bar antiviral).
Acyclostad përdoret në trajtimin dhimbjeve dhe kruarjeve që shkakton herpresi simplex që shfaqet tek zona e buzëve.
Aplikoni një shtresë të vogël kremi tek zona e infektuar 5 herë në ditë çdo 4 orë.
 
Direksione për përdorimin: 
  • Sugjerohet të përdorni pambuk steril në përhapjen e kremit përgjatë zonës së infektuar.
  • Kur aplikoni kremin, kini parasysh që ta përhapni jo vetëm tek zona e dukshme ku janë shfaqur efektet e infeksionit të herpesit (irritim, skuqje, ënjtje) por edhe tek zona afër.
  • Nëse do e aplikoni kremin me duar, duhet ti pastroni patjetër para dhe pas aplikimit në mënyrë që të parandaloni shpërndarjen e infeksionit në zona të tjera të lëkurës.

Shiko edhe