Algem Natura Relax Night * 30

Algem Natura Relax Night * 30

Lekë 2,200.00
Title:  

Një suplement që përmban ekstrakte të thatha të Withania dhe balsamit të limonit që nxisin relaksimin dhe mirëqenien mendore.

30 kapsula

Algem Relax Night është një suplement që përmban ekstrakte të thatha të Withania dhe balsamit të limonit që nxisin relaksimin dhe mirëqenien mendore. 

  • Lulja e pasionit ndihmon relaksimin mendor dhe çrregullimet e gjumit në gjendjet e stresit. 
  • Withania Somnifera lehtëson stresin, rrit nivelet e energjisë dhe përqendrimin. 

Ul nivelet e stresit duke rregulluar sinjalet kimike në sistemin nervor. Është e përshtatshme për përdorim në gjendje si nervozitet i shtuar, çrregullime të gjumit, pagjumësi, irritabilitet, stres mendor, ankth, palpitacione dhe situata të tjera psikomotore me natyrë emocionale, stresi posttraumatik dhe emocional.

Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë, mundësisht të merret pak para gjumit.

Shiko edhe