Alkalax senna leaves purifying tea * 20

Alkalax Senna Leaves Purifying Tea * 20

Lekë 200.00
Title:  
Gjethe Sene me efekt laksativ.

20 bustina

Alkalax Senna Leaves Purifying Tea përmban Gjethe Sene.
  • Sena (Senna Alexandria) është përdorur si laksativ i fuqishëm në rastet me kapsllëk.
  • Gjethet e senës janë një pastrues i mirë, rrisin peristaltikën dhe stimulojnë lëvizjen e zorrëve.
Ju lutemi, sigurohuni që të lexoni udhëzimet në paketë.
Për informacione të mëtejshme konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj.
  • Në një filxhan çaji me ujë të ngrohtë shtoni një bustinë nga gjethet e senës.
  • Lereni në qetësi për 3-5 minuta. Më pas ëmbëlsojeni me mjaltë ose sheqer sipas dëshirës.
  • Efekti jepet 6 deri në 8 orë pas konsumimit. Kjo është arsyeja pse rekomandohet të përdoret gjatë natës, para gjumit.
  • Ky trajtim nuk duhet vazhduar për më shumë se dy javë dhe duhen bërë minimumi dy javë ndërprerje, para se të fillohet një kurë e dytë.

Shiko edhe