Esi Aloe Vera Actic Polpa Con Mirtillo * 1000 ML

Esi Aloe Vera Actic Polpa Con Mirtillo * 1000 ML

Lekë 1,580.00
Title:  
Lëng detoksifikues me Aloe Vera dhe Boronicë.

1000 ml

Esi Aloe Vera Actic Polpa Con Mirtillo është i përbërë nga lëngu i përqëndruar i tulit të gjethes Aloe Vera, i cili prodhohet duke përdorur një proçes shumë delikat që heq pjesën e jashtme që përmban aloinë.
  • Lëngu ka veprim detoksifikues për trupin.
  • Ky produkt përmban gjithashtu edhe lëng të pastër Boronice.

Për të marrë gjithë benefitet që ofron produkti, doza e rekomanduar është 25 ml (një lugë) lëng 2-3 herë në ditë, të vetëm ose të holluar me ujë, lëng frutash.
  • Tundeni para se ta përdorni.
  • Pas hapjes, mbajeni në frigorifer dhe konsumojeni brenda dy muajve.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën tre vjeç.
  • Mos e tejkaloni dozën ditore të rekomanduar.

Shiko edhe