Alta Natura Fichi E Manna * 150 ML

Alta Natura Fichi E Manna * 150 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Suplement ushqimor për rregullimin e tranzitit intestinal.

150 ml

Alta Natura Fichi E Manna është një shtesë ushqimore për rregullimin e tranzitit intestinal.

  • Përbërësit aktivë që përmban Mana, së bashku me ekstraktin Frangula favorizojnë lëvizshmërinë intestinale. 
  • Nenexhiku ndihmon lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave, ndërsa Ekstrakti i Likorice (Jamballi) është i dobishëm për funksionimin e sistemit tretës. 
  • E pasur me Ekstrakt Mallow me një veprim zbutës dhe qetësues në sistemin e tretjes dhe ekstrakt të lëngshëm të Fikut.
  • Mana është lëngu i nxjerrë nga hiri i lulëzuar, i quajtur edhe hiri i manës (Fraxinus ornus), përmes prerjeve në lëvore. Pas kontaktit me ajrin, ai kondensohet në formën e kanolit të bardhë dhe stalaktiteve me një aromë të ëmbël. Është përdorur që nga kohërat e lashta për të promovuar normalizimin e tranzitit intestinal.

  • Sugjerohet marrja e 1 deri në 3 lugë gjelle (8 ml) në mbrëmje, sipas nevojës. 
  • Tundeni para përdorimit.

Shiko edhe