Alta Natura Sensibili Dentifricio * 75 ML

Alta Natura Sensibili Dentifricio * 75 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për mishra dhe dhëmbë delikatë.

75 ml

Alta Natura Sensibili Dentifricio përbëhet nga bashkimi i ekstrakteve natyrore dhe mineraleve të çmuara.

  • Me Hydroxyapatite, në gjendje të riparojë mikro lezionet e smaltit dhe dentinës. 
  • Mirëmbajtja e duhur e smaltit dhe dentinës ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga stimujt termikë që shkaktojnë mbindjeshmëri dentare. 
  • Formulë me veprim pastrues dhe freskues që ndihmon për ta lënë gojën të pastër dhe një ndjenjë të këndshme freskie falë pranisë së vajit esencial të mentes.

  • Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. 
  • Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta. 
  • Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.