Alta Natura Ultra Whitening * 75 ML

Alta Natura Ultra Whitening * 75 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Paste dhëmbësh me karbon.

75 ml

Alta Natura Ultra Whitening me karbon të aktivizuar Alta Natura lindi nga përdorimi i karbonit që rrjedh nga Arra e Kokosit.

  • Ngjyra e zezë jepet nga i njëjti pluhur, karboni i cili ka aftësinë të mbajë dhe të thithë papastërtitë e zgavrës së gojës.
  • Vajrat esencial të mentes dhe tea tree  krijojnë një kombinim perfekt për një gojë të pastër dhe një ndjesi të këndshme freskie.


  • Për përdorim më efikas, mos lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. 
  • Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me një furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakt për të paktën 2-3 minuta.
  • Lani mirë të gjithë dhëmbët e përparmë dhe të pasmë.

Shiko edhe