Ancopir Vit B1, B6, B12 * 20

Ancopir Vit B1, B6, B12 * 20

Lekë 830.00
Title:  
Suplement me përmbajtje të lartë të vitaminave B.

20 kapsula

Ancopir është një suplement, i cili ka në përmbajtje doza të larta të vitaminave B. 

  • Vitamina B1 është zëvendësues i shumë enzimave që kontrollojnë metabolizmin e karbohidrateve. 
  • Vitamina B6 është zëvendësues i enzimave që luajnë rol në sintezën dhe degradimin e proteinave të trupit, të cilat ndërtojnë dhe marrin pjesë në funkionet e sistemit nervor dhe sistemit muskulor.
  • Vitamina B12 luan rol në sintezën dhe degradimin e disa substancave që janë esenciale për jetën si psh: në anemi dhe disa çrregullime të sistemit nervor. 

Mjeku juaj do të përshkruajë Ancopir për ju:
  • në rastin e inflamacionit nervor të shkaktuar nga mungesa e vitaminave B1, B6 dhe B12 ose çrregullimeve metabolike
  • si një trajtim shoqërues për dhimbjet nervore, dhimbjet e nervit shiatik, lumbagos (dhimbje tek zona e belit)
  • në rast të helmimit kronik, veçanërisht nga alkooli

  • Doza e rekomanduar është 1-2 tableta në ditë.
  • Mund te merren para ose pas ushqimit.  

Shiko edhe