Ansimel * 40

Ansimel * 40

Lekë 2,600.00
Title:  
Ansimel është një suplement ushqimor me përmbajte të ekstrakteve bimore të dobishme për të nxitur relaksimin dhe mirëqenien mendore.

AnsiMel është një suplement ushqimor, i cili vepron në simptomat psiko-somatike të ankthit duke siguruar një veprim qetësues.

Ka në përmbajtje bimë si Melisa, Lule Bliri dhe Murriz të cilat japin një efekt anti-spazmodik dhe qetësues. Bari i Bletës, Bliri dhe Murrizi, përdorimi i të cilit është konsoliduar prej kohësh si anksiolitikë natyralë, kryejnë një veprim të ngjashëm me atë të barnave sintetike pa shkaktuar varësi, marramendje ose humbje të përqendrimit.

Përdoret ne raste të: 

  • Ankthit
  • Atakeve të panikut
  • Pagjumësisë
  • Ngarkesës Nervore dhe Emocionale
  • Takikardisë  


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë gjatë ditës.
Gjatë fazave akute mund të përdoren deri 4 kapsula në ditë (1 në çdo 4-5 orë).

Përdorimi: Hapet kapsula, përbërja me kokrriza hidhet në gojë dhe shkrin pa pasur nevojë për tu shoqëruar me ujë. Kapsula nuk duhet gëlltitur.

Shiko edhe