Artimin 4 * 30

Lekë 2,190.00
Title:  
Tableta për artikulacionet.

30 tableta

Artimin 4 është një suplement ushqimor, i cili ndihmon në trajtimin dhe inflamimin e artikulacionit.

Qetëson dhimbjen dhe rrit fleksibilitetin. 

Përmban përqëndrime të larta të Glucosaminës, MSM, Acidit Hialuronik dhe Kondroitinës.

  • Acidi hialuronik: është një përbërës themelor i lëngut synovial. Ky lëng vendoset brenda nyjeve me qëllim mbrojtjen e kërcit nga konsumimi dhe ngarkesat e tepërta. Lëngu synovial, përveç zbutjes së lëvizjeve, siguron ushqimin e kërcit, duke përshpejtuar proçeset e tij riparuese.
  • Metilsulfonilmetani (MSM): është një burim natyror i squfurit, i cili besohet të ketë veti sinergjike kondroprotektive me glukozaminën dhe kondroitinën.
  • Glukozamina dhe Kondroitina ndihmojnë në mirëfunksionimin e kërcit, indit elastik që mbulon skajet e kockave dhe i mbron ato nga trauma dhe konsumimi. Kondroitina dhe glukozamina janë në të vërtetë substanca të pranishme natyrshëm në trup, të cilat forcojnë kërcin, duke e ndihmuar atë të mbajë ujin dhe duke e mbrojtur nga konsumimi.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe