Astrape Tono & Vitalita * 20

Astrape Tono & Vitalita * 20

Lekë 2,800.00
Title:  
Një suplement i përkryer për të përballuar uljen e imunitetit dhe lodhjen e përditshme.

20 bustina

Vitalita Astrape Tono & Vitalita përmban Vitamina B kompleks, Ekstrakt Maça, Vaj Peshku dhe ekstrakt Qumësht Blete.

Ky kombinim jep një mbështetje të madhe për:

  • fuknsionin konjitiv.
  • metabolizmin energjitik.
  • forcimin e sistemit imunitar.

Kombinim i jashtëzakonshëm për fëmijët dhe mbështetje energjitike tek të rriturit.


Rekomandohet përdorimi i 1 bustine në ditë.

-Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.

-Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

-Përdorimi i dozave më të mëdha se ato të rekomanduara sjell efekte laksative.


Shiko edhe