Avene Autobronzant Hydratant * 100 ML

Lekë 2,600.00
Title:  
Hidratues vetënxirës për lëkura të ndjeshme.

100 ml

Avène Autobronzant Hydratant është një xhel vetë-nxirës dhe hidratues, i cili aplikohet si në fytyrë ashtu edhe në trup dhe është formuluar posaçërisht për lëkurat e ndjeshme.
Ky xhel i butë ju siguron një ngjyrë konstante dhe natyrale të lëkurës pa u ekspozuar në diell.
Gjithashtu hidraton edhe shtresat superiore të epidermës për një hidratim optimal. I pasur me ujë termal të Avène, xheli ka veti qetësuese dhe anti-irrituese duke lejuar një tolerancë të madhe për lëkurat e ndjeshme. 
  •  Hypoalergjik
  • Jo komedogjenik 
  •  Formuluar pa paraben
Aplikoni një shtresë të hollë kremi, në mënyrë të njëtrajtshme në fytyrë dhe / ose trup të pastër dhe të thatë më parë. 
Intensiteti dhe kohëzgjatja e ngjyrës varet nga sasia e përdorur dhe frekuencat e aplikimit të kremit.
Aplikojeni derisa të merrni ngjyrën e dëshiruar 2 deri 3 herë në javë.
  • Kremi vetë-nxirrës nuk mbron nga dielli.
  • Kujdes: rekomandohet të lahen duart me kujdes pas përdorimit.
  • Prisni disa minuta para se të visheni, apo të laheni.

Shiko edhe