Avene Cold Cream * 50 ML

Avene Cold Cream * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
 Krem ideal për hidratimin e duarve të thata dhe të dëmtuara.

50 ml

Avène Cold Cream krem për duar është një krem i formuluar me bazë Cold Cream, ideal për hidratimin e duarve të thata dhe të dëmtuara.

  • Ky krem është i pasur me Cold Cream, i cili ofron veti ushqyese dhe mundëson një komfort që zgjat në duart tuaja. 
  • Gjithashtu përmban Sucralfate që mbështet riparimin e epidermës dhe Uji Termal Avene së bashku me Alpha Bisabolol qetësojne duart e dobësuara.
  • Tekstura vajore dhe e pasur është e lehtë për tu aplikuar dhe lë në duart tuaja një shtresë të butë dhe një aromë të lehtë.
  •  Jo e yndyrshme, jo e ngjitshme.


  • Aplikojeni në duar sa herë të keni nevojë.

Shiko edhe