Avene Couvrance Creme De Teint Compacte SPF 30 * 40 ML

Lekë 3,200.00
Color:  
Nr.3
Nr.2.5
Nr.2
Krem fondatine kompakt me SPF 30, për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.

10 gr

Avene Compact Couvrance Powder krijon një pamje uniforme dhe perfekte të lëkurës.
  • Mund të përdoret vetë apo me produkte të tjera kozmetike korrektuese.
  • E formuluar veçanërisht për lëkura të ndjeshme, ka aftësinë të mbulojë dhe kamuflojë çdo difekt natyral.
  • Rezistente ndaj ujit dhe djerësitjes.
  • Mbrojtje UV (SPF 30).
  • Make up mbulues, anti UVA, anti UVB, mbulues i imperfeksioneve të përkohëshme apo të përherëshme.
I jep lëkurës shkelqim, qëndrueshmëri të gjatë, pa krijuar efektin “maskë” dhe shumë e përshtatshme për lëkura të thata dhe shumë të thata.
  • Pa parfum
  • Pa preservues 
  • Nuk shkakton alergji
  • Nuk bllokon poret e lëkurës.
  • Aplikojeni lehtë me sfungjer direkt mbi zonat që doni të mbuloni dhe më pas përhapeni në të gjithë fytyrën për të unifikuar pamjen.

Shiko edhe