Avene Eau Thermale

Lekë 650.00
Paketimi:  
Ujë termal për fytyra të ndjeshme dhe alergjike.

50 ml/ 150 ml/ 300 ml

Marrë drejtpërdrejt nga burimi, Avène Thermal Spring Water është ujë termal i ambalazhuar në një flakon steril i cili siguron që të ruhen të gjitha vetitë e tij qetësuese dhe anti-irrituese.
Lëkura juaj do të ndjehet më e butë dhe e qetësuar. Ideale për lëkura të skuqura, të ndjeshme ose të irrituar.

Kur mund të përdorni ujin termal:

  • Pas heqjes së make-upit.
  • Pas rruajtjes.
  • Pas pastrimit.
  • Skuqja e pelenës.
  • Gjatë udhëtimit si një spraj freskues.
  • Pas aktiviteteve sportive.
  • Tek lëkurat e dëmtuara.
  • Reaksione / skuqje alergjike.
  • Kruajtje.
  • Pas ekspozimit në diell.
Mbajeni drejt. Mos e tundni.Spërkateni mbi lëkurë. Lëreni për 2 deri në 3 minuta derisa të thahet në lëkurë.
Përdoreni sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe