Avene Fluide Teinte SPF 50+ * 50 ML

Avene Fluide Teinte SPF 50+ * 50 ML

Lekë 2,900.00
Title:  
Mrojtës me ngjyrë dhe faktor shumë të lartë për lëkurë të ndjeshme, normale dhe mikse.

50 ML

Avène Fluide Teinte SPF 50+ është një krem i lehtë me ngjyrë që ofron mbrojtje shumë të lartë ndaj diellit, i formuluar veçanërisht për lëkurat e ndjeshme normale apo mikse.
Kremi me ngjyrë i ofron lëkurës mbrojtje optimal ndaj rrezeve UVA dhe UVB.
Është i pasuruar me ujin termal të Avene dhe vitamin C.

Tekstura e lehtë unifikon lëkurën për një pamje plot jetë dhe shkëlqim. Nuk e le lëkurën të yndyrshme. Nuk bllokon poret e lëkurës.
Aplikoni kremin në fytyrë, qafë dhe dekolte, 30 minuta para ekspozimit në diell.
Riaplikojeni pas notit, djersitjes ose tharjes së lëkurës.
Shmangni zonën e syve.

Shiko edhe