Avene High Protection Tinted Compact Spf 50*10 GR

Lekë 3,200.00
Title:  
Krem kompakt me mbrojtje të lartë dhe ngjyrë, ideal për lëkurën intolerante ndaj filtrave kimikë.

10 gr

Krem kompakt për lëkurat intolerante ndaj filtrave kimikë, lëkurave të ndjeshme ndaj diellit.

  • Ky krem kompakt është i formuluar me filtra minerale që ofrojnë mbrojtje të lartë kundër UVB dhe UVA.
  • Pre-tokoferili, pararendës i vitaminës E (antioksidant i fuqishëm), mbron qelizat nga radikalet e lira.
  • Ky krem kompakt mund të maskojë papërsosmëritë e lëkurës.
  • E krijuar për të minimizuar rrezikun e reaksioneve alergjike.
  • Jo komedogjene. Rezistent ndaj ujit.
  • Pa parfum.

Të aplikohet para çdo ekspozimi në diell, në fytyrën e një të rrituri. Përsëriteni aplikimin shpesh për të ruajtur mbrojtjen, veçanërisht pas djersitjes, notit ose fshirjes .

Shiko edhe