Avène Hydrance UV Light Hydrating Emulsion Spf30 *40ML

Avène Hydrance UV Light Hydrating Emulsion Spf30 *40ML

Lekë 3,300.00
Title:  
Krem ​​dite që është njëkohësisht hidratues dhe mbrojtës ndaj agresioneve të përditshme.

40 ml

Krem ​​dite që është njëkohësisht hidratues dhe mbrojtës ndaj agresioneve të përditshme (ndotja, stresi, rrezet UV) duke ndihmuar në parandalimin e plakjes natyrale të lëkurës.

Ky krem ​​i lehtë përmban një kompleks hidratues:

  • Ujë termal Avene me veti qetësuese dhe antirrituese.
  • 2 Përbërës biometrikë (duke riprodhuar filmin lakrimal hidratues dhe mbrojtës) të cilët garantojnë një biopërputhshmëri të përsosur të ujit të burimit termal Avene ndaj lëkurës.
  • Lipomucin favorizon përhapjen e saj homogjene dhe optimizon difuzionin e saj.
  • Meiboserin  organizohet në një shtresë lipidike të qëndrueshme që kufizon avullimin e ujit të burimit termal Avene.
  • Përmban gjithashtu një sistem filtri që mbron lëkurën tuaj nga efektet e dëmshme të diellit dhe një antioksidant aktiv (pretokoferil) i cili stimulon dhe përforcon mbrojtjen natyrale të lëkurës

Të aplikohet në mëngjes pas pastrimit të fytyrës.

Shiko edhe