Avene Lait Enfant SPF 50+ * 250 ML

Avene Lait Enfant SPF 50+ * 250 ML

Lekë 3,500.00
Title:  
Krem mbrojtës ndaj diellit për lëkura të ndjeshme.

250 ML

Avène Sun Care SPF 50+ Child Lotion është një krem i lehtë me faktor mbrojtës shumë të lartë ndaj rrezeve UVA dhe UVB, i formuluar veçanërisht për fëmijët më lëkurë të ndjëshme.

Është gjithashtu rezistent ndaj ujit për të siguruar në maksimum mbrojtjen e lëkurës ndaj efekteve të ndryshme të rrezeve të diellit në çdo moment të ditës.
Aplikoni 1 dozë në secilën pjesë të ekspozuar, para daljes në diell (fytyrë, gjithë krahët dhe këmbët, kraharorin, barkun dhe kurrizin).
Riaplikojeni vazhdimisht.

Shiko edhe