Avene Lait SPF 50+ * 250 ML

Avene Lait SPF 50+ * 250 ML

Lekë 3,500.00
Title:  
Krem - qumësht me faktor shumë të lartë mbrojtës.

250 ML

Avène Sun Care SPF 50+ Lotion është një krem- qumësht shumë i lehtë me faktor të lartë mbrojtës ndaj diellit, i rekomanduar veçanërisht për lëkura shumë të ndjeshme ndaj diellit dhe lëkura që janë të ekspozuara shumë në diell.
Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtshme 30min para se të dilni në diell.
Ri-aplikojeni vazhdimisht në rast qëndrimi të gjatë në diell dhe pas notit.

Shiko edhe